top of page

vr 14 jun

|

Dordtse Biesbosch

Mindful Yoga Day Retreat | vrijdag 14 juni 2024

Een dag pure ontspanning in de natuur van de Dordtse Biesbosch. Met mindful yoga, rondvaart, mindful vogels kijken, suppen, picknick en meer.

Het is helaas niet meer mogelijk om dit retreat te boeken
Andere data bekijken
Mindful Yoga Day Retreat | vrijdag 14 juni 2024
Mindful Yoga Day Retreat | vrijdag 14 juni 2024

Tijd en locatie

14 jun 2024, 09:00 – 17:00

Dordtse Biesbosch, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Netherlands

Over het evenement

Door met mindfulness oefeningen echt in contact met jezelf en het moment te komen ervaar je de rust, pracht en kracht van de natuur. Een dag waarbij er een wereld voor je open gaat als je echt opmerkzaam bent.

Naast een verrekijker en vogelgids reik ik je hiervoor allerlei tools aan. Door het varen, suppen, wandelen, mindful oefeningen en yoga ervaar je de natuur steeds weer op een andere manier. De vogels beluisteren en bekijken lopen als een bescheiden rode draad door het programma. Het is dan ook geen vogelexcursie.

De healthy snacks, onbeperkt water en thee en picknick zorgen dat ook je innerlijke mens verwend en gehydrateerd wordt. Je hoeft nergens aan te denken. De dag is compleet verzorgd. 

Het Mindful Yoga Day Retreat is een cadeau aan jezelf. Het is ook een mooi cadeau om te geven, dat is mogelijk met een cadeaubon. Wil je met een groep boeken? Dat kan uiteraard! Neem contact op voor de mogelijkheden of boek één van de beschikbare dagen. 

*Bij slecht weer wordt het retreat geannuleerd. We zoeken dan naar een nieuwe datum of je krijgt je geld terug. Minimale deelname is 6 personen (max. 12 personen).

Deel dit evenement

bottom of page