top of page

Mindful yoga

Midden in het centrum van Dordrecht, is er een heel bijzonder plekje. Een plek waar je elke week een heerlijke mindful yogales kunt volgen. En die plek is te vinden aan de Wolwevershaven 30 bij Stokholm gym. De yogastudio staat elke maandagavond tot je beschikking. Om te ontladen, opladen en ontspannen. Daarnaast geef ik op deze locatie op vrijdagochtend ook een hormoon yogales en zijn er yoga XL specials, zoals cacao ceremonies en klankschalensessies.

Mindful yoga

De yoga stijl kan ik samenvatten als mindful based elementen yoga. Het is een relaxte yogales met aandacht voor het mindful omgaan met je lichaam en geest. We streven niet naar perfecte houdingen, maar luisteren naar wat op dat moment past voor jouw lichaam. Lief zijn voor jezelf in plaats van altijd streven. Vertragen en oefenen in opmerkzaamheid. Zonder oordeel. Iedere les staat er een ander element centraal (do-in yoga). In sommige houdingen blijven we wat langer (yin yoga). We nemen de tijd voor meditatie, zelfmassage en sluiten af met een kopje thee. Daarom duurt de les ook 1,5 uur.

 

Dag: iedere maandagavond

Tijd: van 20.15 t/m 21.45 uur 

Locatie: Yogastudio Stokholm gym, Wolwevershaven 30

Prijs: proefles gratis, €17,- losse les, €130,00 10-rittenkaart (aanschaffen en reserveren via Stokholm gym)

Aantal personen: max. 20 personen per les

Corona maatregelen

Bij binnenkomst word je QR gescand en desinfecteer je je handen. Na afloop maken we de gebruikte materialen schoon. Het is een knusse ruimte, de 1,5 m waarborgen is daarom lastig. Met een toegangsbewijs en goede hygiëne maatregelen houden we het met elkaar zo veilig mogelijk. Bij klachten blijf je thuis. Je bent uiteraard vrij om je eigen yogaspullen mee te nemen, het is niet nodig.

bottom of page