top of page
Mindful XL yogales in het park

In de zomer, met mooi weer, kun je iedere maand op zaterdag- of zondagochtend een fijne mindful xl yogales in het park volgen. Een les van 1,5 uur in de natuur met ruimte voor meditatie, drukpuntmassage en een kopje kruidenthee. In juni, juli en augustus eens in de maand. 

Data: zondag 30 juni | zaterdag 20 juli | zaterdag 24 augustus

Tijd: 9.00 t/m 10.30 uur

Prijs: 14.99

Locatie: Wantijpark, centrum Dordrecht 

 

 Je reservering maak je via deze webpagina (onderaan) of via de app ‘Fit by Wix’. Gebruik de link om de app op je telefoon te downloaden. 

Agenda

Les reserveren via de app

Wil je de  yogales in het park inplannen en de beschikbare data zien?

Download dan de app ‘Fit by Wix’ (gebruik deze link om de app op je telefoon te downloaden). Met deze app reserveer en betaal je de lessen. 

Uitnodigingscode Wix app: VP8PS3

Je kunt ook onderaan deze webpagina je les reserveren. Dat is ook het alternatief als je in de app betalingsproblemen ervaart met ING.

Corona maatregelen

Bij binnenkomst word je QR gescand en desinfecteer je je handen. Na afloop maken we de gebruikte materialen schoon. Het is een knusse ruimte, de 1,5 m waarborgen is daarom lastig. Met een toegangsbewijs en goede hygiëne maatregelen houden we het met elkaar zo veilig mogelijk. Bij klachten blijf je thuis. Je bent uiteraard vrij om je eigen yogaspullen mee te nemen, het is niet nodig.

bottom of page