top of page

Vrijdag 2 juni; een mindful dag in de natuur

Het zonnetje is eindelijk doorgebroken. De natuur is in volle bloei, de vogels zingen. Niks fijner dan lekker naar buiten te gaan! Zoals vrijdag 2 juni met het mindful yoga day retreat in de Biesbosch.


Kun jij agenda leeg maken? Om uit te checken uit je drukke bestaan en jezelf toe te staan om echt even bij jezelf te mogen inchecken. Contact met jezelf te maken en te luisteren naar wat het nodig heeft. Deze dag is een cadeau aan jezelf!


Het dagprogramma in de natuur zorgt dat je kunt aarden, weer in balans raakt. De natuur heeft een ontzettend kalmerende werking op ons zenuwstelsel. Laat jezelf er lekker een dag in onderdompelen en ervaar wat het voor jou kan betekenen.


Op hoofdlijnen is dit het programma:

  • rondvaart in de Biesbosch

  • suppen met supyoga (absoluut voor beginners, je hoeft niet te staan op de sup)

  • vogels kijken en luisteren vanaf het water en land (incl. verrekijker)

  • journallen, mindful oefeningen en meditaties (journal krijg je)

  • mindful yoga in de natuur

  • vega(n) picknick van Francis kooktWil en kun jij er vrijdag 2 juni bij zijn? De weersvoorspelling ziet er goed uit! Onder 'evenementen' in de app vind je meer info en kun je reserveren. Wil je dit aan iemand anders laten weten, gebruik dan deze link: www.birdfulness.nl/retreats


Ik kijk er heel erg naar uit om weer lekker met jullie naar buiten te gaan en samen te genieten van het mindful in de natuur zijn!


Liefs,

Toyah

Comments


bottom of page