top of page

Stiltedag zondag 3 september

Ervaar wat stilte voor jou kan betekenen.


Ieder seizoen, dus voor ieder element, is er een stiltedag van Birdfulness. Zondag 3 september is het tijd voor de tweede stiltedag. In het vuur element. Wat hoort bij de zomer.


Zo richting het einde van de zomer. Waar de energie in de zomer heel Yang, naar buiten gericht is, is het fijn om even naar binnen te keren. Contact te maken met het hart. Tijd alleen even helemaal voor jou. Jezelf een pauze te gunnen.


Tijdens de stiltedag begeleid ik je met o.a. meditatie, yoga, cacao (hartopener) en klankschalen naar de stille plek in jou. Even helemaal uit te mogen checken van de buiten wereld en inchecken op jouw binnen wereld. Waar de energie van de zomer centraal staat.


Datum: zondag 3 september

Element: vuur - zomerTijd: 10.00 - 17.00 uur

Locatie: In De Barn, Hoeksche Waard

Prijs: €129,-

Aantal: 12 plekken 


Programma

Het programma bestaat op hoofdlijnen uit:

- Cacao ceremonie

- Stilte meditatie

- Mindful elementen yoga

- Healthy summer food & drinks

- Wandel meditatie in stilte 

- Klankschalensessie


In stilte zijn

Tijdens de stiltedag verblijven alle deelnemers in stilte. Het enige wat jullie horen is mijn stem, de geluiden in de omgeving en de klankschalen. Dat betekent niet dat je niets kunt vragen of aan kunt geven wat je nodig hebt. Hoe we dat doen zal ik aan het begin van de dag toelichten.


Reserveer jouw plek

Ben jij toe aan een dag helemaal voor jou? Ik begeleid deze dag heel graag voor je. Je reservering maak je via www.Birdfulness.nl/stiltedag of in de app.Comments


bottom of page