top of page

Start-van-de-lente yoga day retreat | in stilte

Bijgewerkt op: 4 mrt.

Heb jij ook zo’n behoefte aan de lente? Met vlagen voel en ruik je het al. Wil je ontdekken wat je kunt doen om de energie van de lente in te zetten voor een optimale balans in het hout element? Kom naar het yoga day retreat op zondag 24 maart als de lente net is begonnen.


De perfecte tijd om in te tunen op de energie van de lente en stil te staan bij alles wat je kunt doen om je energie optimaal in te zetten dit seizoen. En dat alles in alle rust en stilte waar het hout element centraal staat.


Tijdens de stiltedag begeleid ik je met o.a. meditatie, yoga, cacao en klankschalen naar de stille plek in jou. Het stille oogje in jouw orkaan. Even helemaal uit te mogen checken van de buiten wereld en inchecken op jouw binnen wereld. Waar het seizoen waarin we zitten centraal staat. Zodat je deze kennis de hele lente maximaal kunt inzetten.

Datum: zondag 24 maart (net na de start van de lente)

Element: hout - lente

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Locatie: De plek om te zijn, Drimmelen

Prijs: €119,-

Aantal: 8 plekken 

Duo korting

Kom je graag met iemand samen? Gebruik dan de duo korting van €19 per persoon. Bij je reservering vul je de code LENTE in.

Programma

Het programma bestaat op hoofdlijnen uit:

- Mindful elementen yoga | hout element

- Seizoens talk

- Klankschalensessie

- Cacao ceremonie

- Meditatie

- Journallen

- Mindful wandelen

- Healthy lunch

In stilte zijn

Tijdens de stiltedag verblijven alle deelnemers in stilte. Het enige wat jullie horen is mijn stem, de geluiden in de omgeving, muziek en de klankschalen. Dat betekent niet dat je niets kunt vragen of aan kunt geven wat je nodig hebt. Hoe we dat doen zal ik aan het begin van de dag toelichten.

Reserveer jouw plek

Je reservering maak je via deze link. Mocht je de 'Fit by Wix' app gebruiken, dan kun je de reservering ook via de app maken (onder evenementen).


Ik hoop je te mogen verwelkomen. Het is een prachtig cadeau aan jezelf (en om te geven)! 🤍🌿🌼


Liefs en birdfulle groeten,

Toyah
Commentaires


bottom of page