top of page

Met korting de hormoon yoga uitproberen!

Last van je hormonen? Meer dan de helft van de vrouwen heeft hormonale klachten. Ik worstel er zelf al jaren mee en heb met o.a. hormoon yoga ontdekt dat je een groot verschil kunt maken. Deze nieuwe les ga ik vanaf volgende week in De Munt geven. En kan iedereen voor €9,50 uitproberen. Ook als je al eerder een proefles hebt geboekt. Gebruik de code PROEFYOGA bij je reservering.


Deze woman-only-yoga is geschikt voor allerlei hormonale klachten. Het helpt ook goed bij stress. Met ‘hormoon yoga’ worden de hormonen gestimuleerd, zodat ze weer in balans raken.


Hormoon yoga is geschikt voor vrouwen die zichzelf herkennen in:

*(beginnende) overgang

*menstruatieproblemen

*PMS

*PCOS

*onvruchtbaarheid

*kinderwens

*hormonale disbalans na de bevalling


Hormoon yoga XL special

Wat weet jij van de vrouwelijke hormooncyclus en jouw eigen cyclus? Welke klachten heb je? Wat kun je allemaal doen voor een goede hormoonbalans? Tijdens de Hormoon yoga XL special op zondagavond 22 oktober ontdek je hier meer over. Een sessie van 2,5 uur voor €29,50. Dit is ook een goede voorbereiding op de hormoon yogalessen.


Hormoon yogales

De hormoon yogales is iedere vrijdagochtend van 09.30 t/m 11.00 uur in de Munt 5 . Voor €9,50 kun je een proefles boeken via de Fit by Wix app of www.birdfulness.nl/hormoonyoga Gebruik de code PROEFYOGA bij je reservering. Op de website vind je meer informatie, ook voor wie deze les niet geschikt is.


Spread the word

Misschien ken je iemand die veel baat bij deze yogales kan hebben. Stuur de bovenstaande link of dit bericht dan door. Samen gaan we de strijd aan!


Liefs,

ToyahComments


bottom of page