top of page

Nieuwe locatie yogales

Lieve yogi’s,


Groot en goed nieuws! Ik heb her en der al een tipje van de sluier opgelicht. De mindful yogales op maandagavond verhuist per 1 april naar een nieuwe locatie. Een paar deuren verder, bij DOOR in de Munt 5 (vlakbij het Magazijn).


De yogales heeft al enige tijd een flinke wachtlijst en is maanden vooruit volgeboekt. Daarvoor ben ik enorm dankbaar. Ik vond het daarbij wel heel vervelend dat ik niet iedereen een plek kon bieden die graag wilde. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. En daar zijn het dubbele aantal plekken mogelijk. De wachtlijst is daarmee hopelijk verleden tijd :-) Ook houd ik daar klankschalensessies met yoga nidra of een cacao ceremonie (zoals aanstaande zondagavond).


Bijzondere plek

Omdat de Heerenkamer in het Stadshotel een hele mooie en bijzondere plek is, moest de nieuwe locatie ook iets bijzonders zijn. En dat is gelukt. De podiumruimte bij DOOR is een prachtige ruime, lichte en hoge zaal met authentieke details.


Agenda staat open

Stond je op de wachtlijst en was er voorlopig geen plek? Dan kun je vanaf nu jouw plekje boeken!!


Tweede paasdag, 10 april, is er gewoon les. 24 april en 1 en 8 mei is er geen les ivm mijn vakantie. Tweede pinksterdag is er ook geen les.


Proefles

Heb je al enige tijd mensen in je omgeving waar tegen je zegt dat de yogales vol zit? Laat het ze weten en kom een keer samen. Ze kunnen de eerste les met korting boeken door bij het boeken de code ‘PROEFLES’ te gebruiken. Zie ook www.birdfulness.nl/yoga


Les in de zomer

In juni, juli en augustus is er op maandagavond gewoon de hele zomer binnen les op. Er vallen wel een aantal maandagen uit. Daarnaast start in juni met mooi weer ook weer de yogales in het park. Daarvoor kun je een gereduceerde 5-rittenkaart aanschaffen. Deze lessen zijn op vrijdag, zaterdag of zondagochtend. Zie de agenda voor de beschikbaarheid.


Nieuwe les

Vanaf september start er in de Munt ook op vrijdagochtend een yogales. Van 9.30 tot 11.00 uur. Hierover informeer ik jullie later nog. Maar alvast leuk en goed om te weten!


Ik hoop jullie snel op de nieuwe locatie te zien 🙏🏻


Namaste ✨


Liefs,

Toyah2 Comments


annemiekevanhelden
annemiekevanhelden
Mar 27, 2023

Heel veel succes & plezier op je nieuwe plek! ❤️

Like
Replying to

Dankjewel!! Dankzij jullie kan ik deze stap maken 😘🙏🏻✨

Like
bottom of page