top of page

Het buiten seizoen gaat 2 juni weer van start!

Terwijl jij deze blogpost leest ben ik in Indonesië. Om yoga inspiratie op te doen. Ik volg daar een intensieve 4-weekse yoga opleiding. Als ik terug ben start zondag 2 juni het buiten seizoen. En oh wat kijk ik daarnaar uit. Jij ook? Ik heb heerlijk kunnen opladen in de winter en gebroed op nieuwe plannen en een fijne zomerplanning. Die deel ik hierbij alvast graag met je! Want er staan een aantal nieuwe activiteiten op de planning. Zoals suppen met zonsopgang en in stilte én mindful XL yoga lessen in het Wantijpark.


Mindful yoga day retreat in de Biesbosch

Vrijdag 14 juni is het tijd voor het magische mindful yoga day retreat in de Biesbosch. Een dag pure ontspanning in de natuur. Met o.a. suppen, rondvaart, picknicken, wandelen en yoga.


Deze editie wil je niet missen, want het is de enige in 2024! Er zijn nog 6 plekken beschikbaar. Meer info: www.birdfulness.nl/retreats


Nieuw sup aanbod (zonder supyoga) in de Biesbosch

Na drie succesvolle seizoenen suppen met supyoga wordt het aanbod dit seizoen uitgebreid met: suppen met zonsopgang en mindful suppen in stilte. Beiden zonder yoga op de sup. Zodat nog meer van jullie kunnen genieten van deze prachtige omgeving. Met zonsopgang wordt echt magisch!


Data juni - augustus*:

Zondag 2 juni | 06.00 - 08.00 uur: suppen met zonsopgang


Zondag 16 juni | 18.30 - 21.00 uur: suppen en supyoga

Vrijdag 28 juni | 19.30 - 21.30 uur: mindful suppen in stilte

Woensdag 3 juli | 19.00 - 21.30 uur: suppen en supyoga

Zaterdag 20 juli | 06.00 - 08.00 uur: suppen met zonsopgang

Zondag 11 augustus | 19.00 - 21.00 uur: mindful suppen in stilte

Zondag 25 augustus | 06.30 - 08.30 uur: suppen met zonsopgang


*Zodra deze sessies vol zitten komen er nieuwe data bij.


Mindful yoga XL lessen in het Wantijpark

In de zomer, met mooi weer, kun je iedere maand op zaterdag- of zondagochtend een fijne mindful XL yogales in het Wanijpark volgen. Een les van 1,5 uur in de natuur met ruimte voor meditatie, drukpuntmassage en een kopje kruidenthee. In juni, juli en augustus eens in de maand.


Data juni - aug:

Zondag 30 juni

Zaterdag 20 juli

Zaterdag 24 augustus

Van 9.00 t/m 10.30 uurVolle maan ceremonie met klank en cacao in de Biesbosch

Tijdens de volle maan van zondag 21 juli kun je een magische ceremonie volgen midden in de natuur van de Biesbosch. Gecombineerd met een klankschalensessie en het drinken van ceremoniële cacao (of een alternatief).


De volle maan ceremonies in de Biesbosch waren vorig jaar snel vol geboekt, dus wacht niet te lang. Dit is waarschijnlijk de enige volle maan ceremonie in de natuur deze zomer!De hele agenda vind je hier.


Comments


bottom of page