top of page

Groot nieuws | dreams do come true

Vandaag op international yoga day. Solstice, de zonnewende, de langste dag van het jaar, het piekmoment van het jaar, de overgang naar de zomer. En volle maan. Heb ik groot nieuws met jullie te delen; ik ga mijn eigen studio openen. Energy is vibrating ✨


Toen ik met de yogalessen in het Stadshotel begon, kon ik alleen maar dromen van dit moment . Vanaf september run ik mijn eigen mindful studio in het historische centrum van Dordrecht.


Yoga en meer

Het intieme karakter van de yogalessen in het Stadshotel komt daarmee weer terug. Naast de mindful yogales op maandagavond, komen er ook nieuwe lessen. Waaronder yin yoga met sound healing. Ook andere docenten zullen verschillende lessen gaan geven. Daarnaast wordt het een plek voor ceremonies, ademwerk, workshops, 1-op-1 sessies, trainingen, massages, coaching en meer! 


Unieke locatie 

De studio is gelegen in het historische haven gebied aan de Binnen Walevest in een oud pakhuis. In een, zoals jullie van mij gewend zijn, authentieke ruimte. Die ik nu met niemand meer hoef te delen en helemaal voor jullie ter beschikking kan stellen. Het is het oude mindful centrum, mijn oude yoga studio en de plek waar ik als eerste ben opgeleid tot yoga docent. Ik heb al die jaren achter de nieuwe huurder aangezeten met de hoop dat ik deze plek ooit kon overnemen. Dat is na een paar jaar dus werkelijkheid geworden. Wauw!


Mindful yoga gaat door in het park

Stokholm heeft door deze ontwikkeling helaas besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Vanaf aankomende maandag zijn de mindful yogalessen daarom in het park. Dat komt perfect uit met de weersvoorspelling! We kunnen wel wat vitamine zon gebruiken. De les kan daardoor ook weer iets vroeger starten. Als je nog tegoed had (bij mij, niet bij stokholm die ritten kunnen daar opgemaakt worden), laat het me dan even via de mail/app weten dan voeg ik je toe. De tijden, locatie en meer info vind je in de app en op www.birdfulness.nl/parkyoga en op www.birdfulness.nl/agenda voor alle buiten activiteiten deze zomer (suppen met zonsopgang, supyoga, volle maan ceremonie).


RSVP

Zet zondag 15 september, 16.00 uur alvast in je agenda voor de opening van de nieuwe mindful studio aan de Binnen Walevest 46. Maandag 16 september starten de yogalessen tijdens een speciale openingsweek. De officiële uitnodiging volgt! 


Veel liefs,

Toyah

2 תגובות


Gefeliciteerd 🙏

לייק

annemiekevanhelden
annemiekevanhelden
21 ביוני

Wauw! Wat fijn lieve Toyah! Gefeliciteerd ❤️

לייק
bottom of page