top of page

do 01 jul

|

Dordtse Biesbosch

TEMPLATE - Birdful Day Retreat

Treat yourself! Neem deel aan het Birdful day retreat. Een uitgebreid programma waar vogels kijken en luisteren als rode draad doorheen loopt.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
TEMPLATE - Birdful Day Retreat
TEMPLATE - Birdful Day Retreat

Tijd en locatie

01 jul 2021, 09:00 – 17:00

Dordtse Biesbosch, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Netherlands

Over het evenement

Toe aan echt even een moment voor jezelf? Je thuissituatie, de coronacrisis, gedoe op je werk. Alles echt helemaal los te mogen laten. In het hier en nu zijn. Ik nodig je uit voor het Birdfull Mindful & Yoga Day Retreat in de Dordtse Biesbosch.

Door met mindfulness oefeningen echt in contact met jezelf en het moment te komen ervaar je de rust, pracht en kracht van de natuur. Een dag waarbij er een wereld voor je open gaat als je echt opmerkzaam bent. En je diepe ontspanning en verdieping ervaart.

Naast een verrekijker en vogelgids reik ik je hiervoor allerlei tools aan. Door het varen, suppen, wandelen, mindful oefeningen en yoga ervaar je de natuur steeds weer op een andere manier. De vogels beluisteren en bekijken lopen als een bescheiden rode draad door het programma. Het is dan ook geen vogelexcursie.

De dag is compleet verzorgd. De healthy snacks en picknick van Francis Baked Goods zorgen dat ook je innerlijke mens verwend wordt. Je hoeft nergens aan te denken.

​​

Ready to get Birdful? Boek nu! Wees er snel bij, want vol = vol.

*Bij slecht weer wordt het retreat geannuleerd. We zoeken dan naar een nieuwe datum of je krijgt je geld terug.

Deel dit evenement

bottom of page