top of page

vr 13 mei

|

Dordtse Biesbosch

Mindful Yoga Day Retreat - 13 mei 2022 - €169,-

Treat yourself! Neem deel aan het Mindful Yoga Day Retreat. Een uitgebreid programma waar vogels kijken en luisteren als rode draad doorheen loopt. Het wordt magisch!

Het is helaas niet meer mogelijk om dit retreat te boeken
Andere data bekijken
Mindful Yoga Day Retreat - 13 mei 2022 - €169,-
Mindful Yoga Day Retreat - 13 mei 2022 - €169,-

Tijd en locatie

13 mei 2022, 08:30 – 16:30

Dordtse Biesbosch, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Netherlands

Over het evenement

Door met mindfulness oefeningen echt in contact met jezelf en het moment te komen ervaar je de rust, pracht en kracht van de natuur. Een dag waarbij er een wereld voor je open gaat als je echt opmerkzaam bent.

Naast een verrekijker en vogelgids reik ik je hiervoor allerlei tools aan. Door het varen, suppen, wandelen, mindful oefeningen en yoga ervaar je de natuur steeds weer op een andere manier. De vogels beluisteren en bekijken lopen als een bescheiden rode draad door het programma. Het is dan ook geen vogelexcursie.

De healthy snacks, onbeperkt water en thee en picknick van Francis Lunch and Baked Goods zorgen dat ook je innerlijke mens verwend en gehydrateerd wordt. Je hoeft nergens aan te denken. De dag is compleet verzorgd. Ik begeleid het hele programma van A tot Z.

Het Mindful Yoga Day Retreat is een cadeau voor jezelf. Het is ook een mooi cadeau om te geven. Wil je met een groep boeken? Dat kan uiteraard! Neem contact op voor de mogelijkheden of boek één van de beschikbare dagen. Er is plek voor minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Heb je vragen over wat je bijvoorbeeld meeneemt, wat voor kleding je draagt etc? Check dan de FAQ’s. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op. Na de boeking ontvang je per mail ook meer informatie.

Ready to get Birdful? Boek nu jouw unieke plek!

*Bij slecht weer wordt het retreat geannuleerd. We zoeken dan naar een nieuwe datum of je krijgt je geld terug. Minimale deelname is 6 personen (max. 12 personen).

Reservering

  • Dayretreat

    € 169,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page