top of page

vr 05 apr

|

Stokholm

Cacao ceremonie | klankschalensessie | yoga nidra

Ervaar diepe ontspanning en contact met jezelf door middel van een cacao ceremonie met klankschalen op een bijzondere locatie in het historische centrum van Dordrecht.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Cacao ceremonie | klankschalensessie | yoga nidra
Cacao ceremonie | klankschalensessie | yoga nidra

Tijd en locatie

05 apr 2024, 18:30 – 21:00

Stokholm, Wolwevershaven 30, 3311 AW Dordrecht, Nederland

Over het evenement

Een klankschalensessie geeft diepe innerlijke rust. Het is een heerlijke manier om te ontspannen en contact te maken met de stilte in jezelf. Een ontzettend mooi cadeau om even uit te checken van je drukke bestaan. Laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en geef je over aan een innerlijke reis op de klanken van de klankschalen en andere klankinstrumenten. Met de werking van de ceremoniële cacao maak je een nog diepere connectie met jezelf. De sessie wordt afgesloten met een diep ontspannende yoga nidra. 

Cacao, klank en yoga nidra

Datum: vrijdag 5 april

Locatie: Stokholm, Wolwevershaven 30, Dordrecht

Tijd: 18.30 - 21.00 uur

Prijs: €42,50

Aantal: 12 plekken ​

Cacao ceremonie

Een cacao ceremonie is een eeuwenoud ritueel afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. Cacao helpt ons om naar binnen te reizen. Het verbindt je met intuïtie en opent je hart. Wil je geen cacao drinken, maar wel graag deelnemen aan de sessie? Geen probleem, dan heb ik een mooi alternatief voor je. Geef het door bij je boeking.

Werking klankschalen

Je lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Door het aanslaan van klankschalen die trilling geven, wordt het water in je lijf in beweging gezet. Net als wanneer je een steentje in het water gooit en er golfjes ontstaan. Hierdoor kunnen stress, emoties en andere blokkades loskomen. En kunnen zo innerlijke blokkades lostrillen en organen ontgiften. Zo wordt je hele systeem weer in balans gebracht. Het is daarom ook belangrijk dat je voor en na de sessie voldoende water drinkt.

Bijzondere locatie

De ceremonie vindt plaats in gebouw 'Stokholm' aan de historische Wolwevershaven. Een prachtig historisch pand in het hart van het centrum van Dordrecht. 

Deel dit evenement

bottom of page