top of page

wo 03 jul

|

Drijf

Suppen & supyoga | woensdag 3 juli

Voor zonsondergang ervaar je de rust en de stilte tijdens een 2,5 uur durende suptour inclusief supyoga. Door de meest bijzondere kreekjes waar je zomaar een bever kunt tegenkomen. Tussendoor doen we super easy yogaoefeningen op de sup. Ook voor absolute beginners geschikt.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Suppen & supyoga | woensdag 3 juli
Suppen & supyoga | woensdag 3 juli

Tijd en locatie

03 jul 2024, 19:00 – 21:30

Drijf, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het evenement

Voor zonsondergang ervaar je de rust en de stilte tijdens een 2,5 uur durende suptour inclusief supyoga. Door de meest bijzondere kreekjes waar je zomaar een bever kunt tegenkomen. Tussendoor doen we super easy yogaoefeningen op de sup. Ook voor absolute beginners geschikt. Je hoeft niet te staan op de sup. Een unieke ervaring!

Datum: woensdag 3 juli

Tijd: 19.00 t/m 21.30 uur

Kosten: 39,50

Incl.: drinks en vegan healthy snacks

Deelnemers: max. 12

Het kan zijn dat je het een beetje spannend vindt. Dat is heel normaal, dat heeft bijna iedereen. We doen het super rustig aan en beginnen zittend op de sup. Als je dat fijn vindt, kun je dat tot het einde doen. Staan op de sup is absoluut geen must. Ik ga je daar als het goed voelt natuurlijk wel bij helpen. Ook bij de yoga op de sup maken we het niet te moeilijk, daar gaan we vooral van genieten!

Trek qua kleding vooral iets gemakkelijks en luchtigs aan wat comfortabel zit (denk aan yogalegging, sportbroekje, sporttop, sport bh oid). Lange broek en lange mouwen wel aan te raden. Het moet vooral lekker zitten. En een extra laagje zoals een vest of trui kun je gemakkelijk op de sup meenemen onder het elastiek. Het koelt snel af op het water. Slippers of waterschoenen zijn ook fijn om aan te trekken, die neem je makkelijk op de sup mee. Tegen zonsondergang wordt het een stuk frisser, dus neem ook lekker een vestje of trui mee.

Groepsaanvraag

Zoek je een activiteit voor je team, met vriendinnen, je verjaardag etc.? Er kan voor een groep van minimaal 8 personen ook altijd een privé aanvraag worden gedaan. Neem contact voor meer informatie en data mogelijkheden. 

Deel dit evenement

bottom of page